Прості рецепти смакоти: рогалики з сиром та шинкою до сніданку

Рогалики також стануть незамінними на пікніку на природі
Прості рецепти смакоти: рогалики з сиром та шинкою до сніданку
6 Грудня 2023, 21:53
читать на русском

Апетитні хрусткі рогалики ідеально підходять до сніданку, адже достатньо поживні й ідеально смакують із кавою. А ще їх так зручно брати із собою для перекусу, на пікнік чи в дорогу!

Інгредієнти

  • Листково-дріжджове тісто - 500 г
  • Шинка - 150 г
  • Твердий сир - 180 г
  • Яйця - 1 шт.
  • Вершкове масло - 30 г
  • Насіння кунжуту -  2 ст. л.
  • Свіжа петрушка -  пучок

Розморожуємо листково-дріжджове тісто. З’єднуємо окремі листи в один великий квадрат і розкачуємо. Зрізаємо кути, щоб утворився круг діаметром близько 30 см. Ділимо тісто на шість рівних секторів.

Підготуємо начинку. Натираємо сир, подрібнюємо шинку та зелень. Перемішуємо інгредієнти в глибокій посудині.

Беремо шматочок тіста, на широкий край викладаємо начинку. Загортаємо рогалики, злегка закріплюючи кінчики. Викладаємо на пергамент, змащений вершковим маслом.

Виделкою збиваємо яйце та змащуємо поверхню кожного рогалика за допомогою пензлика. Посипаємо кунжутом.

Розігріваємо духовку до температури 200 °С та випікаємо рогалики протягом 20–25 хвилин.

Читайте також

1