Прості рецепти смакоти: весняний салат з яловичиною

Цей салат багатий на вітаміни, легкий у приготуванні і надзвичайно корисний
Прості рецепти смакоти: весняний салат з яловичиною
3 Квітня 2024, 22:16
читать на русском

Весна - час корисних вітамінів. Сьогодні розповімо вам надзвичайно простий і дуже смачний рецепт салату.

Інгредієнти:

  • Яловичина - 300 г
  • Перець солодкий болгарський (червоний і жовтий) - по 1 шт
  • Огірок - 1 шт
  • Помідор - 1 шт
  • Зелений горошок
  • Сіль, перець і трави до свого смаку
  • Зелень
  • Соєвий соус або оливкова олія

Відварити яловичину до готовності й остудити в підсоленій воді.

М'ясо порізати соломкою і відразу відправити в салатник.

Червоний і жовтий болгарський перець помити, видалити все насіння, нарізати соломкою і відправити в салатник.

Огірок помити, нарізати соломкою. Якщо шкіра дуже тверда, варто обрізати.

Помідор помити, прибрати всю серединку і порізати на брусочки.

Помити зелень до свого смаку, дрібно порізати і теж додати в салатник.

У невеликій тарілці змішати сіль, перець і улюблені трави для салату.

Посипати салат травами, заправити соєвим соусом або оливковою олією.

Весняний і корисний салат добре перемішати і подавати до столу.

Читайте також