НБУ прогнозує суттєве прискорення інфляції в Україні: що дорожчатиме найбільше
Весна - час корисних вітамінів. Сьогодні розповімо вам надзвичайно простий і дуже смачний рецепт салату.
Інгредієнти:
- Яловичина - 300 г
- Перець солодкий болгарський (червоний і жовтий) - по 1 шт
- Огірок - 1 шт
- Помідор - 1 шт
- Зелений горошок
- Сіль, перець і трави до свого смаку
- Зелень
- Соєвий соус або оливкова олія
Відварити яловичину до готовності й остудити в підсоленій воді.
М'ясо порізати соломкою і відразу відправити в салатник.
Червоний і жовтий болгарський перець помити, видалити все насіння, нарізати соломкою і відправити в салатник.
Огірок помити, нарізати соломкою. Якщо шкіра дуже тверда, варто обрізати.
Помідор помити, прибрати всю серединку і порізати на брусочки.
Помити зелень до свого смаку, дрібно порізати і теж додати в салатник.
У невеликій тарілці змішати сіль, перець і улюблені трави для салату.
Посипати салат травами, заправити соєвим соусом або оливковою олією.
Весняний і корисний салат добре перемішати і подавати до столу.
Читайте також