На Запоріжжі затримали депутата-комуніста, який наводив ракети на Україну

Фаршировані яйця – завжди вдала закуска, вони просто готуються, гарно виглядають і ви можете придумати тисячу і один варіант фаршу. Сьогодні ми пропонуємо приготувати яйця, фаршировані грибами.
Інгредієнти:
- 4 яйця
- 150 гр печериць (можна додати 1-2 білі гриби для смаку)
- 1 мала цибулина
- 0,50 ч. л. гірчиці
- 3 ст. л. сметани
- 0,50 скл. сухого білого вина (факультативно)
- 0,50 ч. л. вершкового масла
- панірувальні сухарі
- сіль, перець
Зварити яйця на твердо, охолодити їх і розрізати кожне яйце навпіл. Вимити і дрібно нарізати гриби.
Дрібно нарізати почищену цибулю. Обсмажити цибулю з грибами на вершковому маслі. Посолити і поперчити. Не знімаючи пательню з вогню, додати біле вино і почекати, поки воно випарується.
Акуратно ложечкою дістати жовтки з половинок яєць і в посудині подрібнити їх виделкою.
Додати сметану, гірчицю, гриби і ретельно перемішати.
Начинити фаршем половинки яєць і викласти їх на форму для запікання.
Нагріти духовку до 200 градусів.
Притрусити фаршировані яйця сухарями і запікати протягом 10 хв.
Читайте також