Прості рецепти смакоти: запікаємо фаршировані яйця

Начинку до яєць можна змінювати за власним бажанням
Прості рецепти смакоти: запікаємо фаршировані яйця
31 Березня 2023, 21:58
читать на русском

Фаршировані яйця – завжди вдала закуска, вони просто готуються, гарно виглядають і ви можете придумати тисячу і один варіант фаршу. Сьогодні ми пропонуємо приготувати яйця, фаршировані грибами.

Інгредієнти:

  •  4 яйця
  •  150 гр печериць (можна додати 1-2 білі гриби для смаку)
  •  1 мала цибулина
  •  0,50 ч. л. гірчиці
  •  3 ст. л. сметани
  •  0,50 скл. сухого білого вина (факультативно)
  •  0,50 ч. л. вершкового масла
  •  панірувальні сухарі
  •  сіль, перець

Зварити яйця на твердо, охолодити їх і розрізати кожне яйце навпіл. Вимити і дрібно нарізати гриби.

Дрібно нарізати почищену цибулю. Обсмажити цибулю з грибами на вершковому маслі. Посолити і поперчити. Не знімаючи пательню з вогню, додати біле вино і почекати, поки воно випарується.

Акуратно ложечкою дістати жовтки з половинок яєць і в посудині подрібнити їх виделкою.

Додати сметану, гірчицю, гриби і ретельно перемішати.

Начинити фаршем половинки яєць і викласти їх на форму для запікання.

Нагріти духовку до 200 градусів.

Притрусити фаршировані яйця сухарями і запікати протягом 10 хв.

Читайте також

1