Провладна фракція повідомила, коли Рада звільнятиме міністрів

Нових міністрів уряд сьогодні не отримає
Важливо
Провладна фракція повідомила, коли Рада звільнятиме міністрів
Чиновники Фото: Ono Kosuki з Pexels
16 Грудня 2020, 10:34
читать на русском

Керівник партії "Слуга народу", народний депутат Олександр Корнієнко повідомив, коли Верховна Рада розглядатиме кадрові питання у Кабінеті міністрів.

За його словами, сьогодні нардепи лише розглянуть заяву на звільнення міністра у справах ветеранів Сергія Бессараба.

В ефірі програми "ТСН.Ранок" депутат заявив, що голова Верховної Ради України Дмитро Разумков (досьє Разумкова) доручив комітетам розглянути заяви про звільнення міністра захисту довкілля та природних ресурсів України та міністра у справах ветеранів України.

Читайте також

Нагадаємо, 15 грудня голова ВР Дмитро Разумков повідомив, що міністр захисту довкілля та природних ресурсів України та міністр у справах ветеранів України подали заяви про звільнення до Верховної Ради.

14 грудня, керівник партії "Слуга народу" Олександр Корнієнко (досьє Корнієнка) повідомив, що цього тижня слід очікувати призначення міністрів освіти та енергетики.

Корнієнко пояснив, що набрав чинності закон, який суттєво обмежив функції виконувачів обов'язків через що заблокована діяльність двох міністерств. Він додав, що призначення можуть відбутися вже на цьому тижні.

Народний депутат фракції "Слуга народу" Галина Янченко заявила, що на посаду міністра з питань ветеранів претендує жінка, проте не уточнила, хто саме.