путіна лікують найкращі лікарі, тому він ще живий - ГУР

Президент рф не довіряє російським лікарям
Важливо
путіна лікують найкращі лікарі, тому він ще живий - ГУР
Володимир Путін / Фото: Getty Images
24 Січня 2023, 18:38
читать на русском

Заступник начальника ГУР Міноборони генерал-майор Вадим Скібіцький переконаний, що здоров'ям президента країни-агресора опікуються найкращі західні лікарі, тому він досі живий.

Про це Скібіцький повідомив в інтерв'ю "Delfi"

 "На жаль Путіна лікують найкращі західні лікарі, тому він досі живе. Лікували б російські - все закінчилося б швидше", - зазначив розвідник.

Нагадаємо, у травні 2022 року начальник ГУР Кирило Буданов твердив, що президент Росії Володимир Путін може прожити ще кілька років попри важкі хвороби, серед яких онкологічна.

"Так, ми повністю підтверджуємо цю інформацію (що у Путіна рак – ред.). В нього кілька важких хвороб, одна з яких рак. Але сподіватися на те, що Путін загине завтра, не варто. У нього, як мінімум, кілька років ще є. Подобається це нам чи ні, але це правда", - повідомляв Буданов.

19 січня президент Володимир Зеленський висловив сумнів у тому, що Путін ще живий.

"Я не зовсім розумію, з ким говорити і про що. Я не впевнений, що той президент Росії, який іноді з’являється на хромакеї, що це він і є. Я не зовсім розумію, що він живий, або це він приймає рішення, або хто там приймає рішення. Що за коло осіб? В мене немає такої інформації, - підкреслював він.

Читайте також