П'яний водій спричинив потрійне ДТП на Львівщині: фото

Постраждалих госпіталізували до лікарні
П'яний водій спричинив потрійне ДТП на Львівщині: фото
ДТП у Львівській області, фото Нацполіція
27 Червня 2022, 16:31
читать на русском

Вчора, 26 червня, на автодорі Київ-Чоп у Львівській області п'яний водій зіткнувся з мікроавтобусом, який після удару в'їхав у легковик.

Про це повідомили в Нацполіції.

Водій автомобіля "ЗАЗ Sens", 28-річний мешканець району, скоїв зіткнення з мікроавтобусом "Volkswagen" під керуванням мешканця Львівщини віком 41 рік, який їхав попереду. Після удару "Volkswagen" по інерції зіткнувся з легковиком "Ford", яким керував 29-річний львів’янин, - йшлося в повідомленні.

Зазначили, що через ДТП тілесні ушкодження отримали водій "ЗАЗу" та водій і 39-річна пасажирка мікроавтобуса. Їх госпіталізували до лікарні.

За фактом слідчі відділу поліції №3 Львівського районного управління поліції №2 відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України.

Додали, що водію, який спричинив ДТП загрожує позбавлення волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від трьох до п’яти років.

Нагадаємо, в Закарпатській області на трасі Київ-Чоп неподалік селища Чинадієво легковик "Mitsubishi" пішов на обгін та зіткнувся із зустрічним автомобілем марки "ВАЗ", в результаті чого є жертва.

Читайте також

1