Рада найближчим часом розгляне законопроєкт про реформу КСУ - Разумков

Також депутати врегулюють діяльність НАБУ
Важливо
Рада найближчим часом розгляне законопроєкт про реформу КСУ - Разумков
Дмитро Разумков Фото: сайт парламенту
8 Червня 2021, 10:05
читать на русском

Голова Верховної ради Дмитро Разумков заявив, що парламент найближчим часом може розглянути законопроєкт про реформу Конституційного суду України (№4533).

Як повідомляє пресслужба парламенту, про це спікер парламенту сказав під час зустрічі з керівником Венеціанської комісії Джанні Букіккіо.

Найближчим часом у Верховній раді може бути розглянутий законопроєкт про конституційну процедуру, який вже отримав висновок Венеціанської комісії, – йдеться у повідомленні.

Крім того, за словами Разумкова, незабаром парламент може розглянути законопроєкти щодо Вищої ради правосуддя та Вищої кваліфікаційної комісії суддів.

Ці законопроєкти проходять завершальну підготовку в комітетах. Надзвичайно важливо розглянути їх синхронно, – сказав він.

Разумков додав, що до розгляду в другому читанні готується законопроєкт щодо врегулювання діяльності Національного антикорупційного бюро України (НАБУ).

Нагадаємо, у січні Верховна Рада України направила на повторне перше читання законопроєкт про діяльність Конституційного суду №4533. А у квітні депутати схвалили за основу доопрацьований законопроєкт.

Читайте також