Радник голови ОП Уманський подав у відставку

Причини повідомить згодом
Радник голови ОП Уманський подав у відставку
Ігор Уманський (фото: УНІАН)
12 Листопада 2020, 19:09
читать на русском

Колишній міністр фінансів, радник голови Офісу президента України Ігор Уманський подав у відставку.

Про це Уманський повідомив сьогодні, 12 листопада, у себе на сторінці у Facebook.

Карантин вихідного дня? Ок! Тоді всі на вихід! І я почну перший. Відповідну заяву подав на Банкову. Про причини відставки - все після ухвалення рішення за моєю заявою. Обов'язково запрошу всіх, кому небайдуже. Відпочивайте! - написав він.

Читайте також

Нагадаємо, що антикризовий радник глави Офісу президента Михайло Подоляк заявив, що Сергія Трофімова звільнили з посади першого заступника керівника ОПУ за "певні недопрацювання в регіональній модерації".

Подоляк наголосив, що не тільки Трофімов винен в тому, що "регіональні еліти іноді занадто вже вільно трактують ключові принципи поділу влади і дозволяють собі надмірну негативізацію окремих державних ініціатив". Також він назвав Трофімова "м'якуватим", щоб жорстко модерувати регіональні органи влади.

Президент України Володимир Зеленський звільнив голів трьох обласних державних адміністрацій - Івано-Франківської, Одеської та Сумської. Так, указом президента України №488/2020 звільнено Федоріва Віталія Васильовича з посади голови Івано­-Франківської обласної державної адміністрації.

Указом президента України №489/2020 звільнено Куцого Максима Васильовича з посади голови Одеської обласної державної адміністрації, указом президента України №490/2020 - Грищенка Романа Сергійовича з посади голови Сумської обласної державної адміністрації.

1