В Офісі президента пояснили, за що звільнили Трофімова

Трофімов дуже "м'якуватий", щоб жорстко модерувати регіональну владу
В Офісі президента пояснили, за що звільнили Трофімова
Офіс президента України (фото: УНІАН)
4 Листопада 2020, 15:03
читать на русском

Антикризовий радник глави Офісу президента Михайло Подоляк заявив, що Сергія Трофімова звільнили з посади першого заступника керівника ОПУ за "певні недопрацювання в регіональній модерації".

Про це він повідомив в коментарі Українській правді.

Подоляк зазначив, що Трофімов дійсно звільнений з посади першого заступника глави Офісу президента.

Причини очевидні. І тут немає ніякої прихованої інтриги. Бо у нас накопичилися певні недопрацювання в регіональній модерації, частина з яких негативно позначилася на комунікаціях Офісу і місцевих органів влади, - сказав радник.

Читайте також

Подоляк наголосив, що не тільки Трофімов винен в тому, що "регіональні еліти іноді занадто вже вільно трактують ключові принципи поділу влади і дозволяють собі надмірну негативізацію окремих державних ініціатив". Також він назвав Трофімова "м'якуватим", щоб жорстко модерувати регіональні органи влади.

Радник глави ОП заявив, що Трофімов залишається в команді на посаді радника президента, а коло його компетенцій і відповідальності ще остаточно не визначене.

Нагадаємо, що президент України Володимир Зеленський своїм указом звільнив Сергія Трофімова з посади першого заступника голови Офісу президента і тут же призначив його радником глави держави.