Ракетний удар по Кривому Рогу: у річці Інгулець різко підвищується рівень води (відео)

Ймовірно, було пошкоджено насосну станцію
Ракетний удар по Кривому Рогу: у річці Інгулець різко підвищується рівень води (відео)
Річка Інгулець / Фото: wikipedia.org
14 Вересня 2022, 20:40
читать на русском

Ввечері 14 вересня у Кривому Розі пролунали потужні вибухи - росіяни запустили по місту сім ракет.

Спочатку цю інформацію підтвердив очільник військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул.

17.01-17.06 14.09.22 ракетний удар по м. Кривий Ріг, 3 крилаті ракети імовірно з Ту-95МС (Х-101): влучання західна околиця м. Кривий Ріг, - зазначила пресслужба оперативного угрупування військ "Каховка".

За словами свідків, після ударів почав підвищуватися рівень води в річці Інгулець. Ймовірно, було пошкоджено насосну станцію.

Водночас люди скуповують питну воду в маркетах, оскільки з-під кранів води майже немає.

Голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко повідомив, що сьогодні ввечері росіяни випустили по Кривому Рогу 7 крилатих ракет Х-22 із літаків стратегічної авіації - є влучання в об'єкти критичної та транспортної інфраструктури та завдано серйозні пошкодження гідротехнічних споруд.

Попередньо, без постраждалих. Декілька районів Кривого Рогу залишилися без води. Також в мережі з’явилось відео, на якому видно як потік води в річці Інгулець зносить один з мостів.

Крім цього, за словами очільника Запорізької ОВА Олександра Старуха, ворог поцілив двома ракетами у передмістя обласного центру. На щастя, постраждалих попередньо немає.

Ворог поцілив двома ракетами у передмістя обласного центру. За попередньою інформацією, постраждалих немає. Саме гучні звуки цих прильотів будо нещодавно чутно в Запоріжжі, - зазначив Старух.

Нагадаємо, що в разі неможливості швидкого відновлення критичної інфраструктури взимку після обстрілів з боку росії, то людей доведеться евакуйовувати.

Читайте також