Рашисти обстріляли Сєвєродонецьк: загорівся десяток багатоповерхівок - фото

Міста Луганщини окупанти перетворюють на суцільні руїни
Рашисти обстріляли Сєвєродонецьк: загорівся десяток багатоповерхівок - фото
Пожежа в Луганській області Фото: https://www.facebook.com/profile.php?id=100000695401534
6 Квітня 2022, 16:12
читать на русском

У Луганській області російські солдати обстріляли стару частину Сєвєродонецька. Після обстрілів у місті палають будинки, гаражі та ТЦ.

Про це повідомив голова Луганської ОДА Сергій Гайдай.

Одразу палають дев’ять багатоповерхівок. Орки здійснили масований обстріл "старого" Сєвєродонецька. Пошкоджені будинки та гаражі почали горіти. Попадання були прицільними, в основному били в дахи, аби житло могло повністю зруйнуватися, - написав він.

Гайдай каже, що окупанти влучили також в уже раніше обстріляний ТЦ, горить покрівля.

ДСНС намагаються приборкати всі пожежі. Інформація щодо загиблих та постраждалих уточнюється.

Очільник області повідомляє, що рашисти перетворюють міста Луганщини у руїни.

Ворог продовжує підступно завдавати ударів з різних видів озброєння, намагаючись повністю знищити мирне населення, інфраструктуру та житлові квартали Луганської області. Вільний від окупантів Південний мікрорайон в Рубіжному впродовж останніх днів знищується до землі. Внаслідок обстрілів постійно маємо руйнування будинків, люди нехтують безпекою і не спускаються до бомбосховищ, і опиняються під завалами власних осель, - зазначив Сергій Гайдай.

Нагадаємо, у Генштабі повідомили, що наразі основні зусилля ворог зосереджує на підготовці до наступальної операції, метою якої є встановлення повного контролю над територією Донецької і Луганської областей. Також - продовжує зберігатися загроза застосування противником ракетного озброєння морського, повітряного та наземного базування.

Читайте також

1