Рашисти вдруге атакували міст через Дністровський лиман в Одеській області

По мосту через лиман вдарили ракетами
Рашисти вдруге атакували міст через Дністровський лиман в Одеській області
Руйнування мосту через Дністровський лиман
27 Квітня 2022, 09:36
читать на русском

В Одеській області російські бойовики зруйнували автомобільно-залізничний міст через Дністровський лиман.

Як повідомив голова Укрзалізниці Олександр Камишін, обстріл відбувся о 6:45 27 квітня.

Сьогодні о 6:45 повторний ракетний обстріл того самого моста через Дністровський лиман на Одещині. Постраждалих залізничників немає. Ступінь ураженості інфраструктури зможемо визначити після закінчення повітряної тривоги, - написав він.

Речник обласної військової адміністрації Сергій Братчук у коментарі "Суспільному" розповів, шо росіяни завдали по мосту ракетного удару.

Що стосується взагалі цього мосту через Дністровський лиман, він дійсно має значення для того, щоб не переривалося логістичний зв’язок між Південними районами Одеської області та основною частиною нашого регіону, – сказав він.

Також Братчук повідомив, що ніч в Одесі та області пройшла спокійно.

Контрдиверсійна операція в регіоні продовжується. В Чорному морі ворог не наважується наближатися до наших берегів. Сили оборони готові до будь-яких ворожих дій з боку так званої "ПМР", - сказав він.

Нагадаємо, 26 квітня ворог завдав першого удару по мосту через Дністровський лиман. Обійшлося без жертв та постраждалих. Мер Білгород-Дністровського Віталій Граждан зазначив, що в результаті руйнування мосту можуть виникнути певні проблеми з логістикою.

Читайте також

1