Рашисти випробовують на українцях заборонене озброєння, яке в стадії розробки

Аналогічно росія робила і в інших куточках світу під час бойових дій
Рашисти випробовують на українцях заборонене озброєння, яке в стадії розробки
Російські військові, окупанти / Фото: Getty Images
27 Квітня 2022, 18:52
читать на русском

Російські військові активно застосовують заборонене озброєння проти громадян України, що є почерком країни-агресорки. За час повномасштабної війни в Україні вже було зафіксовано використання загарбниками декількох різновидів такої зброї.

Про це розповіла заступниця міністра оборони Ганна Маляр в етері національного телемарафону.

За її словами, аналогічно росія робила і в інших куточках світу під час бойових дій. В Україні рашисти використовують дуже велику кількість забороненого озброєння, випробовуючи його на українцях.

Росіяни випробовують на українцях зброю, яка перебуває в стадії розробки. Або ж вже завершена, але ще не пройшла перевірок, - сказала Маляр.

Вона додала, що Україна фіксує кожен злочин ворога та сповіщає про них міжнародній спільноті, чекаючи належної реакції на звірства РФ.

Ми готові чекати певний час, розуміючи, що міжнародні процедури надзвичайно тривалі. Утім, ключове, що ми можемо зробити в цій ситуації - це вигнати ворога з нашої землі, - підсумувала Маляр.

Нагадаємо, що російський президент владімір путін погрожує країнам Заходу, що російська армія готова завдати "блискавичні удари" у відповідь на "загрози".

Читайте також

1