Разумков заявив, що карантин на вихідних "не виправдав себе"

Він додав, що може помилятися
Важливо
Разумков заявив, що карантин на вихідних "не виправдав себе"
Дмитро Разумков / Facebook
5 Грудня 2020, 08:33
читать на русском

Голова Верховної Ради Дмитро Разумков вважає, що карантин вихідного дня "не до кінця себе виправдав".
Про це він заявив під час брифінгу.

Коли спікер говорив про карантин вихідного дня, він сказав, що це була відповідальність не лише профільного міністра, але Кабінету міністрів в цілому, адже це він, як орган, впроваджував цей процес.

Ми дійсно бачимо, як мені здається, це моя особиста думка, я можу помилятися, що карантин вихідного дня не до кінця себе виправдав. Ми бачимо це за результатами захворюваності, кількості захворювань на добу, - сказав Разумков.

Він додав (досьє Разумкова), що наразі відбувається пошук шляхів зменшення "коронавірусного удару", який також б`є по економіці країни та по соціальних аспектах життя українців.

Читайте також

Нагадаємо, ЗМІ раніше повідомляли, що Кабінет міністрів України погодив дату введення локдауну: нові обмеження будуть діяти від 23 грудня до 15 січня. Офіційної інформації щодо дати локдауну поки немає.

3 грудня Кабінет міністрів відмовився від карантину вихідного дня і запровадив обмеження "помаранчевої зони" на всій території України.

4 грудня Степанов заявив, що в Україні не вводитимуть жорсткий карантин у зв'язку з коронавірусом до кінця грудня.

Про введення локдауну та його вплив на бізнес читайте у матеріаліЧи переживе бізнес нові локдауни: Зеленський вирішив допомогти грошима.

1