Реабілітаційний центр з 13 постояльцями горів у Харкові - відео

Жертв та постраждалих немає, причина пожежі з’ясовується
Реабілітаційний центр з 13 постояльцями горів у Харкові - відео
Пожежа у Харкові Фото: ДСНС
6 Грудня 2021, 12:17
читать на русском

У ніч на 6 грудня в Харкові загорівся двоповерховий житловий будинок, у якому розміщався реабілітаційний центр.

Про це повідомила обласна Державна служба з надзвичайних ситуацій.

Рятувальники розповіли, що 5 грудня о 23:54 отримали повідомлення про пожежу у двоповерховому житловому будинку, пристосованому для потреб реабілітаційного центру, за адресою: м. Харків, вул. Аеродромна, 7 а.

На місце події було направлено п'ять відділень Служби порятунку на автоцистернах, автомобіль газодимозахисної служби та 30 осіб особового складу ДСНС.

До приїзду рятувальників будинок горів вже на площі 200 кв. м. - зайнялися дерев’яне риштування даху, перекриття та житлова кімната.

13 постояльців закладу та працівник евакуювались з палаючого буднику самостійно.

Внаслідок пожежі жертв та постраждалих немає. Причина загоряння будинку з’ясовується.

Нагадаємо, що 21 січня о 15.03 у Харкові у двоповерховому житловому будинку, попередньо переобладнаному під будинок для літніх людей, на другому поверсі виникла пожежа. Внаслідок цього 15 людей загинули, ще п‘ять людей госпіталізували.

Як повідомила генпрокурорка України Ірини Венедіктова (досьє Ірини Венедіктової), причиною масштабної пожежі стало необережне поводження з електронагрівальними приладами.

Читайте більше у нашому матеріалі: "15 жертв пожежі у Харкові: хто відповість за страшну смерть літніх людей та що відомо".

Читайте також

1