Тарифи, пенсії, субсидії: що зміниться для українців з 1 травня
Нема нічого простішого, ніж приготувати цибуляники. Якщо деруни набридли, пропонуємо їм цікавий альтернативний рецепт, що займає менше часу та зусиль.
Цибуляники - простий рецепт
Інгредієнти:
- цибуля - 500 г
- борошно - 100 г
- яйця - 2 шт
- розпушувач - 1 ч.л.
- сіль
- перець
Цибулю нарізаємо кубиком, заправляємо сіллю, перцем, переминаємо та залишаємо маринуватись на 15 хвилин.
Просіяне борошно змішуємо з розпушувачем, в окремій мисці збиваємо яйця (як на омлет). Коли цибуля промаринувалась, відтискаємо з неї сік.
До цибулі додаємо збиті яйця, перемішуємо, потрохи додаємо борошно з розпушувачем і добре все вимішуємо. Додаємо нарізану зелену цибулю і ще раз перемішуємо.
Смажимо цибуляники до золотистого кольору на малому вогні, щоб цибуля стала мʼякою та ніжною. Смакуємо цибуляники зі сметаною.
Читайте також