Рекордну кількість COVID-хворих шпиталізували в Україні за добу

У МОЗ побачили стабілізацію ситуації із захворюваністю коронавірусом
Головне
Рекордну кількість COVID-хворих шпиталізували в Україні за добу
Лікарі, лікарня Фото: сторінка Максима Степанова у Фейсбук
16 Грудня 2020, 12:54
читать на русском

Рекордну кількість хворих на коронавірус шпиталізували в Україні за добу. Про це повідомив міністр охорони здоров'я Максим Степанов під час брифінгу.

За його інформацією, за останню добу госпіталізовано 3 тисячі 242 людини.

Достатньо високі цифри по госпіталізації - 3 тис. 242 особи, які були госпіталізовані за минулу добу, але при цьому кількість виписаних становить 2 тис. 473 людини. Майже на 200 людей більше виписаних зі стаціонарів, - розповів міністр (досьє Степанова).

Водночас на думку очільника МОЗу, в країні відбулася стабілізація ситуації із захворюваністю COVID.

Ситуація залишається напруженою, але нам вдалося зупинити зростання кількості хворих на COVID-19: 10 тис. 622 за минулу добу при майже 12, 5 тис. тих, що одужали, - сказав Степанов.

Він також розповів про ситуацію з коронавірусом в Україні та заявив, що попри нинішню стабілізацію із захворюваністю, зростання числа інфікованих може статися після новорічних свят.

Очільник МОЗу звернувся з проханням до українців щодо дотримання всіх заходів, зокрема одягати захисну маску, зберігати соціальну дистанцію та уникати масового скупчення людей.

Нагадаємо, 16 грудня в Україні виявили 10 622 нових випадки коронавірусної хвороби COVID-19. Було госпіталізовано 3 242 особи.

1