Резиденцію Доброчара відкриють під Києвом: чим він відрізняється від Діда Мороза

У його резиденції є пекарня, телескопи та мікроскопи
Резиденцію Доброчара відкриють під Києвом: чим він відрізняється від Діда Мороза
Новий рік (Фото: pexels)
26 Листопада 2021, 21:44
читать на русском

4 грудня під Києвом відкриють 800-метрову резиденцію вигаданого казкового персонажа Доброчара, який кардинально відрізнятиметься від Діда Мороза та Санта-Клауса.

Про це розповів Ігор Добруцький, засновник та директор компанії "Folk Ukraine" яка з 2015 року займається встановленням "головних" ялинок у Києві та організацією народних гулянь, ексклюзивно для Парламент.UA.

Натомість у Добропарку є велика територія і на цій площі легко можна розосередити людей. І вже 4 грудня тут відкривається 800-метрова резиденція Доброчара. Це вигаданий казковий персонаж, місцевий добрий чарівник, який кардинально відрізняється від Діда Мороза чи Санта-Клауса. Якщо останні люблять переважно слухняних дітей, то Доброчар особливо вітає тих, хто захоплюється різними науками, екологією тощо. Тобто вельми сучасний тип, - сказав Ігор Добруцький.

Він зазначив, що Доброчар підтримуватиме наукові захоплення дітей. Так у його резиденції буде пекарня, телескопи та мікроскопи. Відвідувачі парку зможуть дізнатися про те, як вирощувати рослини, робити варення, навчитися розмальовувати новорічні скляні іграшки та багато іншого.

За його словами, резиденція працюватиме цілий рік.

Ще у Добропарку на новорічні свята на гостей чекає фестиваль ілюмінацій, світлодіодних об'єктів, гірки, ковзанки, багато фотобоксів, в яких можна одразу отримати миттєву фотографію, - додав Добруцький.

Нагадаємо, 10-11 грудня кияни зможуть побачити головну міську ялинку, яку встановлять на Софіївській площі. Вона буде штучною, та привезуть її зі Львова.

Читайте також

1