Резніков назвав "реальні" терміни закінчення війни

Бойові дії можуть завершитися до кінця року
Головне
Резніков назвав "реальні" терміни закінчення війни
Війна на Донбасі, українські військові Фото: facebook.com/pressjfo.news
15 Липня 2022, 21:37
читать на русском

Закінчення війни в Україні до кінця цього року цілком реальне, однак є умови.

Про це в інтерв'ю BBC-Україна заявив міністр оборони Олексій Резніков.

Це можливо абсолютно. Я можу це сказати, хоч я і юрист, але який вже трошечки з військовими спілкується. Навіть з військової точки зору, це абсолютно реалістичний план - звільнення щонайменше наших територій станом на 23 лютого 2022 року, - сказав міністр (досьє Резнікова).

Очільник МОУ каже, що закінчення війни реальне, "якщо наші партнери будуть продовжувати нам допомагати, вже абсолютно не сумніваючись, що вони допомагають переможцю".

Вони ж раніше вважали, що ми закінчимо поразкою, за три дні здамо Київ, і тому нам не сильно допомагали, тільки підтримували. Але коли вони повірили, що перемога України - абсолютно реалістичний план, вони захотіли стати співучасниками цієї перемоги. Тому зараз важливо, щоб ми синхронізували наші плани на контрнаступ з їхньою допомогою не тільки зброєю, а й продовженням ще більш серйозних санкцій (проти Росії). Це серйозний загальносвітовий проєкт, - додав він.

Нагадаємо, Резніков зазначав, що президент України Володимир Зеленський вимагає від Генштабу деокупації всіх українських територій, включно з Кримом та територіями, підконтрольними "ЛДНР".

1