Резніков озвучив щоденні людські втрати українців у війні з росією

Росіяни щодня втрачають у 10 разів більше, ніж українці
Головне
Резніков озвучив щоденні людські втрати українців у війні з росією
ЗСУ, війна в Україні, українські військові / Фото: Pexels
13 Січня 2023, 22:17
читать на русском

Росія щодня втрачає у війні близько 500-600 військових. Якщо говорити про українські втрати, то вони складають лише десяту частину цього.

Про це заявив глава Міноборони Олексія Резнікова в інтерв'ю ВВС.

Як пише видання, Резніков стверджує що "приблизно 500 або 600" російських бійців щодня вбивають по всій країні, тоді як Україна втрачає десяту частину цього.

Міністр вважає, що росіяни можуть намагатися зібрати "сили, боєприпаси та зброю" для наступу з районів, які вона вже окупувала на півдні та сході.

Резніков додав, що Україні потрібен час для перегрупування та переозброєння, поки вона чекає на постачання західної зброї.

"Весна - найкращий період для оновлення руху для всіх сторін. Ми розуміємо, що вони будуть готові до старту, і, звичайно, ми теж повинні бути готові до старту", - підсумував глава Міноборони.

Нагадаємо, президент РФ володимир путін готує населення до затяжної і виснажливої ​​війни з Україною, яка спрямована на завоювання додаткових територій.

Західні експерти вважають, що президент РФ Володимир Путін не зупиниться до перемоги, тому наразі рано говорити про завершення війни в Україні.

Читайте також