Резніков розповів, чим завершиться війна в Україні

Головне завдання - вихід на лінії розмежування та адміністративну межу станом на 24 лютого
Головне
Резніков розповів, чим завершиться війна в Україні
Українські військові, ЗСУ / Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua
17 Червня 2022, 13:34
читать на русском

Збройні сили України мають зупинити російських окупантів, оскільки путінські солдати нищать усе на територіях України, які їм вдається тимчасово захопити.

Про це написав міністр оборони України Олексій Резніков у Facebook.

Для зупинки дій російських злочинців в Україні, військовим потрібне швидке посилення шляхом постачання артилерії, танків і бронетехніки, засобів ППО тощо, написав він.

Нам не треба чужого. Ми захищаємо своє: життя наших людей, наші землі. Наша глобальна мета - деокупація і реінтеграція всіх територій України у міжнародно визнаних кордонах. Використовувати зброю для нападу на Росію чи захоплення її територій Україна не збирається. Ми не Росія. І наші партнери це розуміють. Ми звільняємо вільну Україну від російської навали. Від вбивць, мародерів і ґвалтівників, - зазначив Резніков.

За його словами, весь світ підтримує Україну в цьому. Неодноразово лідери різних країн наголошували на тому, що Росія має покинути територію України й вивести свої війська.

Російські війська мають полишити територію України. І Крим, і Донеччину з Луганщиною. Про це йдеться в численних резолюціях Генеральної Асамблеї ООН. Подальша реінтеграція - одне з ключових і тендітних питань. Власне, люди вже висловили свою позицію у всіх містах, в тому числі тимчасово окупованих, відправляючи "асвабадітєлєй" за російським кораблем зрозумілою терористам мовою, - наголосив очільник міноборони.

Резніков підкреслив, що відновлення територіальної цілісності України в міжнародно визнаних кордонах, включно з незаконно окупованим Кримом, є пріоритетом Європи та світу.

Тоді будь-який агресор побачить, що намагатися досягати своїх цілей силою за рахунок інших - це помилка…Вже працюємо над практичним втіленням досягнутих домовленостей. Адже наші воїни потребують підтримки, - сказав він.

Нагадаємо, що нова зброя дозволить Україні повернути окуповані території, зокрема й Крим.

Читайте також