Резніков: Україна готова розгорнути гуманітарні табори на кордоні з Кримом

Такі рішення необхідні через поширенням COVID-19
Резніков: Україна готова розгорнути гуманітарні табори на кордоні з Кримом
Олексій Резніков (фото: УНІАН)
10 Листопада 2020, 14:54
читать на русском

Міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Олексій Резніков заявив про готовність України розгорнути гуманітарні табори біля адмінкордону із АР Крим через пандемію COVID-19.

Про це йдеться на сайті Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України за результатами онлайн-зустрічі Резнікова та комісар ЄС з питань гуманітарної допомоги та управління кризовими явищами Янеза Ленарчіча.

Зазначається, що сторони обговорили ситуацію із COVID-19. Зокрема, Резніков повідомив про готовність України розгорнути гуманітарні табори біля адмінкордону із АР Крим.

Вони також обговорили питання соціального захисту населення, зокрема, пенсійного забезпечення.

Читайте також

Резніков (досьє Олексія Резнікова) зазначив, що пенсії українським громадянам збережені і нараховуються. Він також додав, що уряд відмінив обов’язкову верифікацію упродовж 60 діб, а також робить усі необхідні кроки для того, аби громадяни могли отримати пенсії максимально комфортно.

Крім того, за його словами, з 10 листопада відкрили два нових КПВВ на Луганщин, а у "Щасті" відкрили ще й багатофункціональний сервісний центр, де люди можуть отримати всі адміністративні і соціальні послуги, в тому числі вирішити питання пенсійного забезпечення і зняти готівку.

Нагадаємо, що окупанти блокують пропуск громадян через КПВВ на Донбасі. Людей повертають назад на контрольований Україною бік лінії розмежування.