Різдвяні локації Києва: куди піти та де відпочити

В центрі столиці працюють фудкорти та фудзони
Різдвяні локації Києва: куди піти та де відпочити
Новорічні свята Фото: kyivcity.gov.ua
6 Січня 2022, 13:01
читать на русском

На Святвечір та у Різдво у Києві продовжать працювати новорічно-різдвяні локації

Як повідомили у КМДА, до 16 січня працюватиме святкова локація "Дивоніч, коли народився Ісус Христос" на Софійській площі, а на Контрактовій площі та біля Арки дружби народів – до 23 січня.

На Софійській площі різдвяне дійство відтворене у вигляді вертепу. Довкола розташовані ярмарок, фотозони, майстерня, музей новорічних прикрас, ковзанка, атракціони тощо.

На Контрактовій площі працює велика локація "Різдво на Подолі". Її оформлено у європейському стилі. Тут створили унікальну прогулянкову ковзанку довжиною понад 200 м із альтанкою для відпочинку, кав’ярнею та музичною сценою.

На локації біля Арки дружби народів гостей, що прогулюються пішохідно-велосипедним мостом, чекає новорічна ялинка, затишна лаунж-зона зі столиками та гарячими напоями, - кажуть у КМДА.

Також у столиці 8 муніципальних театрів підготували до зимових свят 212 вистав, на які запрошують і маленьких глядачів – із дотриманням вимог щодо обмеження кількості глядацьких місць під час пандемії.

Перед початком вистав гостей чекають розважальні програми, різдвяні святкові фотозони, цікаві квести та веселі ігрові програми. Також у бібліотеках і музеях міста тривають різноманітні книжкові виставки, майстер-класи та святкові акції. Дайджест культурних подій на поточний тиждень можна побачити за посиланням.

У КМДА зазначили, що відвідувачі і організатори масових заходів у період карантину мають не забувати про масковий режим, фізичну дистанцію, а також обробляти руки антисептиками.

Читайте також

1