Російські найманці поранили українського воїна біля Старогнатівки

Пораненого шпиталізували, лікарі борються за його життя
Важливо
Російські найманці поранили українського воїна біля Старогнатівки
Військові на Донбасі Фото: сторінка операції Об’єднаних сил у Фейсбуці
21 Січня 2021, 12:01
читать на русском

У Донецькій області неподалік населеного пункту Старогнатівка російські бойовики стріляли в бік наших позицій з великокаліберного кулемета та снайперської зброї. Внаслідок ворожих пострілів був поранений військовослужбовець зі складу Об’єднаних сил.

Воїна оперативно доставили до лікувального закладу, де йому надається необхідна допомога лікарів, - повідомляється у ранковому зведенні щодо ситуації в районі проведення операції Об’єднаних сил.

В ООС зазначають, що протягом минулої доби, 20 січня, в районі проведення операції Об'єднаних сил було зафіксовано два порушення режиму припинення вогню.

Про факт порушення режиму припинення вогню повідомлено представників ОБСЄ.

Читайте також

Від початку поточної доби, 21 січня, вздовж всієї лінії розмежування порушень режиму припинення вогню не зафіксовано. Ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил і надалі контрольована українськими воїнами, - зазначають у Штабі.

Також в ООС повідомили, що минулої доби через контрольний пункт в'їзду-виїзду "Станиця Луганська" на тимчасово окуповану територію України прослідувало 318 осіб, і на підконтрольну Україні територію прибуло 354 особи.

Нагадаємо, з початку 2020 року у бойових діях на Донбасі загинуло майже пів сотні українських військових.

Читайте також наш матеріал: "Ганебна зрада військових і країни: голова Генштабу звинуватив бійця у його ж смерті"

1