Російські окупанти обстріляли Луганщину: є загиблі (фото)

18 будинків зруйновано
Російські окупанти обстріляли Луганщину: є загиблі (фото)
Обстріл Луганщини, фото Гайдай
1 Квітня 2022, 08:47
читать на русском

Російські окупанти обстріляли Луганську область, зокрема в Сєвєродонецьку, Рубіжному, Лисичанську, Кремінній, Іванівці пошкодили 20 об'єктів, серед яких були житлові будинки.

Про це повідомив голова Луганської ОДА Сергій Гайдай у Telegram.

Через потужні обстріли Сєвєродонецька, Рубіжного, Лисичанська, Кремінної, Іванівки пошкоджено 20 об'єктів. Серед них 9 багатоквартирних та 9 приватних житлових будинків, господарчі споруди, об’єкти інфраструктури, - сказав Сергій Гайдай.

Він зазначив, що у Сєвєродонецьку загинуло двоє людей, також постраждали жителі Лисичанська і Тошківки. Проте з полум'я вдалося врятувати четверо людей.

За його словами, Рубіжне, Попасна, Сєвєродонецьк, частково Гірська громада та Лисичанськ залишаються без централізованого водопостачання. Тоді як 32 населених пункти, 28 повністю та 5 частково, перебувають без газопостачання.

Знеструмлені 767 трансформаторних підстанцій – 12 населених пунктів частково та 22 повністю. Світло відсутнє у 124 914 споживачів області, - пояснив він.

Гайдай додав, що українські військові відбили спробу обходу противника в районах населених пунктів Попасна та Новотошківське.

Нгадаємо, російські бойовики продовжують знищувати мирних мешканців Луганської області. Всю ніч окупанти гатили по Рубіжному, Попасній та Сєвєродонецьку.

Читайте також