Російський загарбник мріє перевезти сім'ю та жити в Україні: СБУ показала допит полоненого орка (відео)

Окупанти здивовані, що в українському полоні краще, ніж в російській армії
Російський загарбник мріє перевезти сім'ю та жити в Україні: СБУ показала допит полоненого орка (відео)
Російський полонений окупант / Скрін з відео
29 Березня 2022, 15:22
читать на русском

Окупант, який потрапив в український полон, зізнався, що хотів би жити в Україні разом зі своєю родиною. Йому також краще в українському полоні, ніж в російській армії.

Служба безпеки України показала допит чергового полоненого орка.

Якби в мене була можливість воювати за Україну, прийняти присягу, перевезти свою сім’ю і залишитися тут жити – я би з задоволенням це зробив, – каже 21-річний вояка.

Окупант здивований, що в полоні до нього ставляться по-людськи, і бачить у цьому разючий контраст зі своєю батьківщиною. Його підрозділ приїхав в Україну з іншого кінця РФ, а дорога тривала 4-5 днів.

Коли перетнули кордон, побачили трупи, близько 50 одиниць розбитої техніки і тоді зрозуміли: ніяка це не «спецоперація», а справжня війна. Хотіли розвернутися і поїхати звідти, але пригрозили розстрілом, – стверджує полонений.

Втім, йому все ж таки вдалося "втекти": 14 окупантів виїхали в сторону росії, але згодом потрапили в полон. Тепер з ними працюють слідчі та контррозвідники СБУ.

Нагадаємо, що російські окупанти вже не планують наступальних операцій і не мріють про перемогу. Більшість орків хоче просто вижити, а свій страх "лікують" алкоголем.

Читайте також наш матеріал: Було завдання – захопити Київ: свідчення окупантів, які потрапили в полон

Читайте також

1