Росія 30 років укорінювала в Україні свою агентуру - Данілов

Зараз кремлівських агентів щодня затримують на території нашої країни
Важливо
Росія 30 років укорінювала в Україні свою агентуру - Данілов
Олексій Данілов Фото: facebook.com/navy.mil.gov.ua
19 Липня 2022, 14:40
читать на русском

Російська Федерація 30 років укорінювала в Україні свою агентуру. Країна-агресор весь цей час поширювала та підтримувала агентів, яких зараз щодня затримують. У зв'язку з цим на сьогодні в державі дуже непроста ситуація.

Про це секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов сказав в етері інформаційного телемарафону, пише ТСН.ua.

За його словами, питання протидії російській агентурі перебуває на особистому контролі у президента України Володимира Зеленського.

Це питання - на контролі президента України. Більш того, я не виключаю, що навіть на найближчому засіданні ставки верховного головнокомандувача, яке має відбутися на цьому тижні, таке питання буде розглядатися. Принаймні, президент таке питання поставив, ми таке засідання готуємо, і таке питання там буде розглядатися, - сказав Данілов.

Він додав, що контррозвідка працює, у всіх населених пунктах шукає коригувальників вогню. Ведеться потужна робота.

Контррозвідка працює постійно не тільки у Вінниці, в Києві, Харкові, Миколаєві, Одесі та інших містах. Такі затримання відбуваються щодня, і не про всі ці затримання ми оголошуємо публічно, але робота ведеться дуже потужна, - заявив секретар РНБО.

Нагадаємо, що президент Володимир Зеленський у вівторок, 19 липня, підписав низку указів, якими провів кадрові перестановки в обласних управліннях Служби безпеки.

1