Росія перевіряє військову готовність окупантів на Донбасі - ГУР

На окуповану частину Донбасу приїхала військова комісія з РФ
Росія перевіряє військову готовність окупантів на Донбасі - ГУР
Російські війська (скріншот відео 24 канал)
13 Липня 2021, 15:51
читать на русском

Військова комісія з Російської Федерації на окупованому Донбасі перевіряє готовність окупаційних військ до активних бойових дій.

Про це повідомила пресслужба ГУР Міноборони України.

Командування ЗС РФ далі здійснює посилений контроль за станом справ у з'єднаннях і частинах оперативного угруповання російських окупаційних військ на тимчасово окупованій території в Донецькій і Луганській областях, - йдеться у повідомленні.

В ГУР заявили, що від початку цього місяця в Донецьку і Луганську працює комплексна комісія Збройних сил РФ, яка перевіряє стан бойової готовності окупаційних військ. Особливу увагу комісія приділяє умовам експлуатації озброєння і військової техніки, а також стану обліку, зберігання і витрат матеріально-технічних засобів, що надходять з РФ.

Крім того, як зазначили в ГУР, здійснюється перевірка укомплектованості особовим складом і рівень професійної підготовки командного складу з'єднань і частин.

Нагадаємо, раніше розвідка повідомила, що на Донбас прибула група російських офіцерів-інструкторів для підготовки диверсійно-розвідувальних підрозділів окупантів.

Читайте також