Росія проведе навчання стратегічних ядерних сил: що це означає

У навчаннях будуть задіяні стратегічні комплекси "Ярс"
Росія проведе навчання стратегічних ядерних сил: що це означає
Ядерна зброя фото: KCNA)
1 Червня 2022, 16:56
читать на русском

Радник міністра внутрішніх справ України Вадим Денисенко пояснив, що означає проведення стратегічних "ядерних"навчань в росії.

Про це він написав на своїй Facebook-сторінці, зазначивши, у навчаннях будуть задіяні стратегічні комплекси "Ярс". Ці комплекси можуть попадати в цілі на відстані до 11 тисяч кілометрів.

Денисенко наголосив, що очільник Кремля владімір путін не готує жодного ядерного удару: ні тактичного, ні стратегічного.

Це блеф. Один із найбільших комплексів Путіна - комплекс Карибської кризи. Йому дуже хочеться повторити її, але на цей раз виграти. І всі його дії треба розглядати саме з цієї точки зору. Він вірить, що Байден слабкий і Байден піддасться на його блеф, - прокоментував рішення про проведення цих навчань радник міністра МВС.

За його словами, статтю президента США Джо Байдена про Україну Путін розглядає не як пояснення американцям, а як слабкість супротивника, на якого треба ще трошки натиснути і він здасться.

Насправді, ми всі повинні пам'ятати слова Гіларі Клінтон про Путіна: "Крутий хлопець з тонкою шкірою". Єдине, що він розуміє - це мова сили. І якщо витримати його блеф - він потече. В прямому і переносному значенні цього слова. Нас чекають тижні, сповнені захоплюючих історій про ядерний апокаліпсис. Якщо не злякатися цього божевільного брєда, смерть Путіна прийде за місяць-два. Якщо злякатися - нам, Україні, буде неймовірно тяжко, - підсумував Денисенко.

Нагадаємо, що російські військові сили готуються атакувати узбережжя Одеської області.

Читайте також

1