Росія розстрілює своїх солдатів, які намагаються повернутися додому: свідчення військових РФ

Російських солдатів вдома чекають репресії
Росія розстрілює своїх солдатів, які намагаються повернутися додому: свідчення військових РФ
ЗСУ знищують російську техніку та окупантів / Фото: Telegram-канал “Оперативний ЗСУ”
1 Березня 2022, 22:06
читать на русском

Українські захисники на Донецькому напрямку 1 березня взяли в полон групу представників збройних формувань РФ.

Як повідомили у Штабі ООС, ними виявилися мешканці окупованих територій: слюсарі, вчителі, соціальні працівники.

Всіх їх кремлівська влада насильно мобілізувала до своєї армії та холоднокровно відправила вперед як гарматне м’ясо. Окрім цього, сьогодні воїни полку Азов гідно зустріли кадирівців в степах Донбасу. Елітні війська РФ виявились звичайним вантажем "200", яким зараз окупанти масово завалюють Україну, - йдеться у повідомленні.

Полонений російський окупант розповідає про звірства у своїй армії – офіцери вбивають своїх поранених солдат, залишають загиблих на полі бою, не сповіщають рідних.

Служба безпеки України повідомила, що затримані в Україні російські військові заявляють, що їх "відправили на смерть".

Вони навіть 200-х не забирають! Вони поранених самі вбивають! Тиждень минув, а нікому навіть похоронка не прийшла, - розповів один з полонених.

Один з солдатів попросив українських силовиків зателефонувати матері. Під час телефонного дзвінка він почав плакати та просити матір звернутись до "Спілки матерів Росії", сподіваючися на обмін.

Він розповів, що боїться і за долю рідних, тож просить не розповідати всю правду про війну в Україні, аби не потрапити під репресії російських спецслужб.

Ще відео допитів російських загарбників:

Тим часом ЗМІ пишуть, що Росія завезла до України вантажівки, в яких можна спалювати тіла. Ці пересувні крематорії РФ використовує, аби приховати кількість втрат серед своїх військовослужбовців.


Раніше Міноборони Росії оголосило, що за вбитих в Україні російських солдатів їхнім сім'ям виплатять по 11 тисяч рублів (менш ніж 100 доларів).

А в Україні окупантам, які здадуться у полон, обіцяють виплатити 5 млн рублів. Кошти для забезпечення цієї акції збирають лідери світової ІТ-індустрії.

Читайте також

1