Росіян веселить, що їхні військові ґвалтують неповнолітніх та знущаються з цивільних (відео)

Окупанти вихваляються перед рідними, що їдять собак, навіть коли у них є сухпайки
Росіян веселить, що їхні військові ґвалтують неповнолітніх та знущаються з цивільних (відео)
Російські солдати Фото: facebook.com/Сили-оборони-Запорізького-краю
30 Березня 2022, 16:13
читать на русском

Російські окупанти деградують з кожним днем війни: вони ґвалтувати неповнолітніх та навіть їдять собак. При цьому родичів цих моральних виродків веселять такі вчинки.

Про це свідчать нові перехоплення телефонних розмов рашистів Службою безпеки України. Вони показують їхні звірства та справжній моральний портрет.

Ось як цей загарбник, що веселить свою дружину, розповідаючи, що "…тут три танкиста взяли и изнасиловали 16-летнюю девчонку…". І, як зрозуміло з розмови, його дружину це неабияк розвеселило.

А інший розповідає батькові: "…позавчера алабая захреначили". І на здивоване батькове: "Что собак едите что-ли? Вам что есть совсем нечего?", спокійно відповідає, що сухпайки є, але ж їм м’яса хочеться, а "….кур с гусями уже похреновили".

Навіть у батька це викликає огиду: "Бл*, армия наша. Вообще охренеть…"

Так виглядає армія, якій замість чітких військових завдань ставлять безглузді цілі на кшталт "денацифікація". Абсурдні цілі, фейкова міць і деморалізований особовий склад.

Нагадаємо, що російські окупанти вже не планують наступальних операцій і не мріють про перемогу. Більшість орків хоче просто вижити, а свій страх "лікують" алкоголем.

Читайте також наш матеріал: Було завдання – захопити Київ: свідчення окупантів, які потрапили в полон

Читайте також

1