Росіяни почепили на свої танки українські прапори та обстріляли окуповані селища на Херсонщині

Так росіяни намагаються проводити психологічні операції проти населення, аби забезпечити підтримку так званих "референдумів"
Росіяни почепили на свої танки українські прапори та обстріляли окуповані селища на Херсонщині
Російський окупант, військовий / Фото з відкритих джерел
24 Квітня 2022, 18:08
читать на русском

На околиці села Грозове на тимчасово окупованій Херсонщині російські військові почепили на свої танки українські прапори та рушили в напрямку Молодецького, а потім з них обстріляли будинки мирних мешканців, щоб дискредитувати ЗСУ.

Про це повідомило оперативне командування "Південь".

На околицю селища Грозове, на Херсонщині, виїхали танки окупантів з українськими прапорами. Ця демонстраційна колонна рушила в напрямку селища Молодецьке. Таким чином ворог намагається зімітувати присутність підрозділів Збройних Сил України на окупованих ним територіях, - йдеться у повідомленні.

Потім, з тих самих танків, рашисти обстріляли окуповані населені пункти, подаючи місцевому населенню фейкову картинку атаки українськими військовими мирних жителів Херсонської області.

В ОК "Південь" наголосили, що підрозділи ЗСУ не обстрілюють цивільне населення та житлові будівлі, за якими ховаються російські загарбники.

Так росіяни намагаються проводити психологічні операції проти населення, аби забезпечити підтримку так званих "референдумів" та спроб анексувати росіянами тимчасово захоплені території України.

Українські ракетно-артилерійські підрозділи протягом Великодньої ночі нанесли 12 уражень по російських військах. Внаслідок атаки окупанти втратили 11 військовослужбовців і 3 одиниці броньованої техніки.

Нагадаємо, що на Херсонщині, напередодні фейкового референдуму, ворог намагався активізуватися. Але Сили оборони України відбили та встановили контроль над вісьмома населеними пунктами.

Читайте також

1