ЗСУ відбили вісім населених пунктів на Херсонщині

Ворог зазнав значних втрат та був змушений відійти
Важливо
ЗСУ відбили вісім населених пунктів на Херсонщині
24 Квітня 2022, 12:36
читать на русском

На Херсонщині, напередодні фейкового референдуму, ворог намагався активізуватися. Але Сили оборони України відбили та встановили контроль над вісьмома населеними пунктами.

Про це повідомило Оперативне командування "Південь" у Facebook.

Зазначається, спроби проведення штурмових дій в напрямку Олександрівки та Таврійського успіхів не мали. Намагання заволодіти Миколаївкою також виявилися не вдалими. Нанесенням вогневого ураження артилерією загальної підтримки угруповання атаки противника відбито.

Нашими підрозділами з позицій спостережних постів відновлено контроль над 8 населеними пунктами Херсонської області, - йдеться у повідомленні.

Накопичення живої сили та техніки в районі Киселівки для подальшого наступу на Посад-Покровське зазнало вогневого ураження українськими підрозділами. Ворог зазнав значних втрат та відійшов у бік Чорнобаївки.

Загальні втрати противника складають 74 рашисти й 13 одиниць техніки, серед яких дві танки, система реактивного залпового вогню, шість одиниць броньованої та інженерної техніки, чотири БПЛА-розвідники.

Нагадаємо, що напередодні Великодня, 23 квітня, по Одесі окупанти завдали ракетного удару з літаків стратегічної авіації ТУ-95 РФ з напрямку Каспійського моря. Внаслідок атаки загинули тримісячна дитина, її мати та бабуся.

Читайте також