Розчленував та викинув тіло у смітник: у Києві затримали причетного до жахливого вбивства

У поліції показали відео затримання підозрюваного
Розчленував та викинув тіло у смітник: у Києві затримали причетного до жахливого вбивства
Поліція на місці злочину у Києві Фото: kyiv.npu.gov.ua
19 Листопада 2021, 13:07
читать на русском

У Києві поліція затримала чоловіка, якого підозрюють у вбивстві та розчленуванні людини, частини тіла якої знайшли у смітнику в Печерському районі столиці.

У поліції повідомили, що підозрюваного у злочині затримали та вручили йому підозру.

Що відомо про затриманого?

Підозрюваний у вбивстві з розчленуванням Фото: kyiv.npu.gov.ua

У вбивстві та розчленуванні підозрюють 32-річного мешканця "іншої області".

Поліція встановила, що він зі своїм знайомим влаштували застілля в нього вдома та посварилися. У ході сварки затриманий вбив 42-річного власника оселі.

Ще близько доби порушник проживав у квартирі, де знаходився загиблий, а потім вирішив позбутись тіла. Для цього він придбав ручну пилу по металу та у ванній кімнаті розчленив тіло, і за кілька разів виніс частинами у сміттєвий бак біля сусіднього будинку, - йдеться у повідомленні.

Слідчі повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні злочину, передбаченому ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України – це умисне вбивство. Також до районного суду готується клопотання про обрання затриманому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Чоловіку загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Нагадаємо, 28 квітня перехожий у Києві знайшов сумку, у якій було розчленоване тіло. Згодом правоохоронці повідомили, що затримали підозрюваного. Він розповів, що вбив товариша під час сварки.

Читайте також

1