Розкішна погода вихідних зіпсується на свято – прогноз синоптика

Українців очікують три дні сонця і дощ на День Незалежності
Розкішна погода вихідних зіпсується на свято – прогноз синоптика
День Незалежності (Фото: Обозреватель)
20 Серпня 2021, 14:47
читать на русском

У наступні три доби в Україні прогнозують безхмарну погоду з комфортною температурою 22-29 градусів тепла, а 24 серпня в Україні задощить на Заході і Півдні.

Про це у Фейсбуці повідомила синоптиця Наталка Діденко.

21-го серпня в Україні домінуватиме підвищений атмосферний тиск. Тому в більшості областей опади малоймовірні – сонячно, - написала фахівчиня.

На Сході цього дня залишки атмосферного фронту зумовлять локальні грозові дощі, а також у західних областях подекуди можливий періодичний дощ із грозою.

Вітер північно-західного напрямку може завтра бути рвучким на Півночі та у центральних областях. Температура повітря протягом суботи становитиме +22+29 градусів.

У Києві завтра передбачається суха сонячна погода із температурою повітря +24+26 градусів. Вночі, пізніше ввечері та вранці +14+18 градусів.

22, 23 серпня в Україні - розкішна погода, сухо, сонячно та тепло.

24-го серпня на Заході та Півночі з'являться локальні грозові дощі. У більшості областей відновиться спека, а ось у західних областях трохи похолодає.

У Києві на День Незалежності температура повітря підвищиться до +30 градусів, буде спекотно, можливі локальні грозові дощі.

Нагадаємо, народний синоптик країни Леонід Горбань спрогнозував, якою буде погода в Україні 23 та 24 серпня, коли країна відзначатиме 30 річницю своєї Незалежності.

Читайте також

1