Синоптики розповіли, якою буде погода на День Незалежності

Військові крокуватимуть на параді під сонцем
Синоптики розповіли, якою буде погода на День Незалежності
Відпочинок, пікнік фото: pexels
18 Серпня 2021, 13:01
читать на русском

Народний синоптик країни Леонід Горбань спрогнозував, якою буде погода в Україні 23 та 24 серпня, коли Україна відзначатиме 30 річницю своєї Незалежності.

У коментарі "Сьогодні" метеоролог зазначив, що після дощів та похолодання в Україну знову повернеться тепла та сонячна погода, тому парад до Дня Незалежності пройде під ясним небом.

Горбань каже, що серпень цього року здивує погодними контрастами – спочатку пекельна спека, а в другій половині запахне осінню, але на 30-ту річницю незалежності України буде цілком комфортна і тепла погода.

Після 18-го ненадовго "запахне осінню", температура на два-три дні різко знизиться до +20-22 градусів. Перед Днем Незалежності знову потеплішає до 26-28 градусів – і літо закінчиться, попрощавшись проливним дощем, – сказав Горбань.

За його словами, в останній місяць літа дощів майже не буде, але ось до середини місяця вдень очікується під +40 при майже повній відсутності хмар. Але до кінця місяця погода ще пару раз зміниться.

За даними погодного сервісу "Синоптик.UA", у Києві 23 та 24 буде малохмарно та сонячно. Температура повітря вдень становитиме 21-22 градуси.

Gismeteo повідомляє, що у ці дні в столиці повітря прогріється до 24-25 градусів. Також, за даними сервісу, буде хмарно.

Нагадаємо, раніше президент України Володимир Зеленський розповів, як Україна святкуватиме 30-річницю незалежності.

За його словами, 23 серпня відбудеться саміт Кримської платформи, на який запросять іноземних лідерів. У національному заповіднику "Софія Київська" 23 серпня відбудеться "Київський саміт перших леді та джентльменів".

У цей же день в усіх регіонах країни піднімуть великі прапори. Планується концерт в Оперному театрі, де будуть виступати іноземні знаменитості.

24 серпня відбудуться військові паради, в Одесі та у Києві - на Майдані Незалежності. Увечері на Олімпійському у Києві виступлять зірки української естради. В небі чотирнадцять парашутистів станцюють гопак.

Читайте також

1