Розвідка знає про зрадників серед чинних та колишніх нардепів - Данілов

Робота української розвідки є феноменальною
Розвідка знає про зрадників серед чинних та колишніх нардепів - Данілов
Олексій Данілов (фото: УНІАН)
2 Вересня 2022, 13:50
читать на русском

Розвідка України "вела" підрозділи кадирівців за півтора місяця до початку повномасштабного вторгнення російської федерації.

Про це розповів у "VIP з Наталією Мосейчук" секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данілов.

За його словами, робота нашої розвідки є феноменальною.

Ті дані, якими володіє і володіла наша розвідка, починаючи з певного періоду, були абсолютно високоякісними. Більше того, у нас були дані, яких не було в наших партнерів. Більше того, у нас є одна із закритих наших розвідок, яка робила просто феноменальну роботу. Мине час і ми зможемо про це говорити, - сказав секретар РНБО.

Він повідомив, що розвідка "вела" кадировські підрозділи за півтора місяця до початку повномасштабної війни. Розвідники кожного дня знали, що відбувається в кадировському підрозділі, хто там чим займається.

Розвідники розуміли, про що говорить безпосередньо Кадиров з тими хлопцями, які були відряджені для виконання цих завдань.

Данілов додав, що розвідка знає про зрадників серед чинних та колишніх народних депутатів, політиків й відомих людей.

Щодо інформації по депутатах, які є на сьогодні, то є дуже багато питань не тільки до депутатів, які в цій Раді, які були до цього. Просто багато прізвищ ми не знаємо тих людей, з якими відпрацювала наша контррозвідка. Ще раз наголошу – мине час і ви дізнаєтеся дуже багато. Це були і мери, і народні депутати, і багато інших людей, прізвища яких були в усіх на екранах, – сказав Данілов.

Нагадаємо, що секретар РНБО Олексій Данілов заявив, що російська федерація має позбутися колоній, які були захоплені у 19-20 століттях.

Читайте також

1