Рятувальники визволили жінку, яку дитина закрила на балконі

Жінка залишилася зачиненою на балконі четвертого поверху
Рятувальники визволили жінку, яку дитина закрила на балконі
під’їзд будинку Фото: Парламент.UA
23 Листопада 2020, 10:43
читать на русском

Рятувальники Державної служби з надзвичайних ситуацій України повідомили про надзвичайні події за участю дітей.

Один з випадків стався у смт Теофіполь у Хмельницькій області. Там жінка вийшла на балкон вивісити випрані речі, а її півторарічна донька випадково зачинила за нею двері.

Надзвичайники оперативно прибули за вказаною адресою, висувною драбиною піднялися на балкон четвертого поверху та за допомогою спецінструменту відчинили балконні двері. Дівчинка була налякана, але не постраждала, - зазначено у повідомленні.

Читайте також

Ще один випадок за участі дитини стався у Миколаєві. Рятувальникам довелося звільняти з автомобіля маленьку дитину та собаку.

Жінка залишила ключі у замку запалювання та вийшла з автівки. У транспортному засобі спрацював центральний електронний замок. Усередині автомобіля в дитячому кріслі залишився хлопчик 2018 року народження та собака. За допомогою підручних засобів бійці ДСНС відчинили авто, надавши жінці доступ до малюка, - повідомили у ДСНС.

Раніше у Херсоні надзвичайники допомогли 14-річній дитині.

Читайте також

Надійшло повідомлення про те, що в обласній дитячій лікарні знаходиться дитина чотирнадцяти років, яка потребує допомоги. На місці стало відомо, що підліток одягнув на палець правої руки металевий предмет у формі кільця та самостійно зняти його вже не вдалось. Палець дуже набряк і нестерпно болів. Рятувальники за допомогою спеціального інструменту швидко та професійно зняли сторонній металевий предмет з пальця потерпілого, - розповіли у ДСНС.

Нагадаємо, під час ДТП, яка сталася 21 листопада у Миколаївському районі Львівської області, травми отримали четверо дітей. Дорожньо-транспортна пригода сталась на автодорозі "Миколаїв - Жидачів - Калуш" в одному з сіл Миколаївського району. Як попередньо встановили правоохоронці, зіткнулись автомобілі "Део Ланос", яким керував 48-річний житель Нового Роздолу та ВАЗ-2107 під керуванням 22-річного мешканця того ж міста.

1