Samsung презентувала робота, який сервірує стіл і підносить келихи з вином - відео

Також домашній помічник вміє збирати одяг та завантажувати посудомийну машину
Samsung презентувала робота, який сервірує стіл і підносить келихи з вином - відео
Вино (Фото: pexels)
12 Січня 2021, 01:00
читать на русском

Компанія Samsung презентувала розробку робота Bot Handy, який збирає розкиданий по кімнаті одяг, завантажує посудомийну машину, накриває на стіл, наливає і приносить келихи з напоями.

Про це пише видання The Verge.

Робот розпізнаватиме об'єкти за допомогою камери і штучного інтелекту. Bot Handy зможе оцінювати матеріал, з якого зроблені предмети, і захоплювати їх з потрібною силою. Йдеться про об'єкти різного розміру, ваги і форми.

У робота є одна рука, що повертається в трьох точках: умовному плечі, лікті й зап'ясті. Вона закінчується пензлем-затискачем. Камери встановлені на корпусі робота і його руці. Bot Handy зможе переміщатися по будинку, крутитися в різні боки і підійматися, щоб дістати щось з верхньої полиці. У робота є два великих цифрових ока, які при русі змінюють вираз його обличчя.

Samsung поки не оголошувала ціну Bot Handy і не називала кінцевої дати корисної розробки.

Читайте також

Нагадаємо, в одному із місцевих готелів у графстві Чешир у Великій Британії туристам пропонують нову послугу - "День спа в глінтвейн". Нову послугу запровадили напередодні новорічних свят. Туристам пропонують зануритися у гарячу ванну з глінтвейну і таким чином розслабитися у спа-салоні.

На одну ванну витрачають 750-1000 літрів (понад 560 пляшок) глінтвейну. Крім того, до ванни додаються набір спа-послуг і келих смачного різдвяного напою.

В готелі зазначають, що занурення в багатий антиоксидантами й підігрітий до комфортних 37 градусів глінтвейн має виводити токсини та лікувати запалення.

1