СБУ просить киян зберігати спокій під час антитерористичних навчань, які пройдуть завтра

СБУ спільно з Посольством Ізраїлю проведуть у Києві навчання
СБУ просить киян зберігати спокій під час антитерористичних навчань, які пройдуть завтра
СБУ (фото: Parlament Ua)
15 Жовтня 2020, 18:30
читать на русском
Служба безпеки України закликає гостей і мешканців столиці зберігати спокій під час антитерористичних навчань, що пройдуть у п'ятницю 16 жовтня у Києві.

Про це йдеться у повідомлення СБУ у Facebook.

СБУ спільно з Посольством Ізраїлю проведуть у Києві 16 жовтня масштабні антитерористичні навчання. Тренування пройдуть у Печерському і Деснянському районах столиці за участі підрозділів Нацполіції, Нацгвардії, ДСНС та органів державної влади, - йдеться у повідомленні.

У СБУ також попередили, що під час проведення навчань можливе тимчасове обмеження руху транспортних засобів та пішоходів, перевірка документів, що посвідчують особу.

Читайте також

Служба безпеки закликає гостей і мешканців столиці зберігати спокій, з розумінням поставитися до можливих обмежень та незручностей, належним чином реагувати на законні дії правоохоронців.

СБУ просить громадян дотримуватися правил особистої безпеки. У випадку знаходження макетів вибухових пристроїв інформувати правоохоронців.

Нагадаємо, що раніше Військово-Морські Сили ЗС України провели тренування типу "PASSEX" разом з кораблем Сполучених Штатів Америки у Чорному морі. Метою тренування, що відбулося 29 вересня, було вдосконалення майстерності та обмін досвідом між командами кораблів держав-членів та партнерів НАТО.