СБУ викрила на Донбасі 10 бойовиків та вилучила 40 кг вибухівки

Затримані входять до складу незаконних збройних формувань бойовиків
СБУ викрила на Донбасі 10 бойовиків та вилучила 40 кг вибухівки
Війна на Донбасі Фото: ООС у Фейсбуці
22 Квітня 2021, 14:04
читать на русском

Служба безпеки України провела контрдиверсійні заходи на Донбасі, в результаті чого було викрито 10 бойовиків та вилучено 40 кг вибухівки.

Про це повідомила пресслужба СБУ.

Під час профілактичних контрдиверсійних заходів у Волноваському районі Донецької області спецслужбовці виявили схрон з мінами та викрили 10 учасників незаконних збройних формувань. Також СБУ встановила двох організаторів псевдореферендуму 2014 року, але інформацію ще перевіряють.

Відпрацьовуючи оперативну інформацію, правоохоронці встановили місця проживання учасників бандугруповань так званої "ДНР". Вони наразі входять до складу незаконних збройних формувань бойовиків.

Правоохоронці ще перевіряють інформація щодо їх причетності до активного збройного опору силам АТО/ООС. У випадку підтвердження - будуть відкриті кримінальні провадження.

Фото: ssu.gov.ua

Крім того, у помешканні одного з бойовиків співробітники СБУ знайшли тайник з бойовими засобами ураження. Зі схрону було вилучено 4 протитанкові міни ТМ-62М загальною вагою 40 кг. За оперативними даними, бойовик планував використати вибухівку для вчинення диверсій на території регіону.

Фото: ssu.gov.ua

За викритими фактами вирішується питання про відкриття кримінальних проваджень.

Нагадаємо, що Контррозвідка Служби безпеки України викрила учасника незаконних збройних формувань "ДНР". Він надав важливі свідчення про російську збройну агресію в Україні

Читайте також