СБУ затримала низку російських інформаторів у більшості регіонах України

Усі затримані відповідатимуть за законом
СБУ затримала низку російських інформаторів у більшості регіонах України
СБУ, Служба безпеки України / Фото: facebook.com/SecurSerUkraine
18 Березня 2022, 16:12
читать на русском

Минулої доби, 17 березня, Служба безпеки України затримала низку російських інформаторів та шахраїв, які крали кошти з волонтерських рахунків.

Про це повідомили в СБУ у Telegram.

СБУ затримала російських інформаторів і викрила шахраїв, які крали кошти з волонтерських рахунків, - йшлося в повідомленні.

Зазначили, що на Луганщині неподалік від Сєвєродонецька українські військові взяли в полон двох мобілізованих в "ЛНР" солдат. Нині вони надають свідчення слідчим СБУ.

Своєю чергою в Дніпропетровській області СБУ затримала шахраїв, які виманювали кошти, зібрані волонтерськими організаціями для ЗСУ.

Також у Харкові затримали мешканця Брянської області рф, який збирав інформацію про українську армію та результати обстрілів.

У Києві зрадник надсилав ворогу дані щодо розташування військових частин, дислокацію підрозділів ЗСУ та військової техніки у столиці. У Полтаві затримано ще одного посібника окупантів, якого завербувала ФСБ, - йшлося в повідомленні СБУ.

Наголосили, що в Одесі викрили російську агітаторку, а в Запоріжжі двох прихильників "руZZкого міра".

Наразі всіх затримали. Вони відповідатимуть за законом.
Нагадаємо, СБУ перехопила розмову російського військового зі своєю матір'ю. Окупант розповів про те, що не хоче більше воювати та шукає українські патрони, аби вистрілити в себе і товаришів, щоб потрапити до госпіталю та вижити.

Читайте також