Сейшели почали приймати іноземних туристів

Туристи також зможуть пересуватися між островами
Сейшели почали приймати іноземних туристів
Море Фото: Рexels
25 Березня 2021, 17:12
читать на русском

Сейшельські острови з 25 березня дозволили в'їзд туристам з-за кордону за наявності у них негативного результату ПЛР-тесту на коронавірус.

Як повідомило Сейшельське інформаційне агентство, виняток становитимуть туристи з ПАР, де високий рівень поширення нового небезпечного штаму COVID-19.

Ніякого карантину не передбачено. Туристи відразу зможуть насолоджуватися відпочинком в сертифікованих готелях. Однак вони будуть зобов'язані дотримуватися запобіжних заходів - носити маски, користуватися дезінфекторами для рук і дотримуватися соціальної дистанції, - йдеться у повідомленні.

Читайте також

Влада Сейшельських островів сподівається, що відкриття кордонів "дасть економіці довгоочікуваний ковток повітря".

За словами головного секретаря по туризму Сейшел Анн Лафортюн, туристам краще бронювати номери в сертифікованих готелях і віллах.

Сертифікація говорить про дотримання запобіжних заходів, в тому числі на випадок, якщо турист захворіє - в готелі будуть знати, що робити, куди його поміщати, - сказала вона.

За її словами, туристам дозволено пересуватися між островами, в тому числі самостійно на яхтах без екіпажу.

Раніше в Туреччині для туристів запрацювала електронна система. Пасажири до вильоту повинні будуть заповнювати електронну анкету замість паперової.