Сейшели почали приймати туристів, які щеплені від коронавірусу

Туристи також повинні мати негативний тест на Covid-19
Сейшели почали приймати туристів, які щеплені від коронавірусу
Сейшели (Фото: pexels)
16 Січня 2021, 23:00
читать на русском

Сейшельські острови почали приймати на відпочинок громадян усіх країн, які мають сертифікати про вакцинацію від коронавірусу.

Про це повідомило Seychelles News Agency.

На Сейшели з 14 січня безперешкодно можуть в'їхати туристи з будь-якої країни світу, якщо їм вкололи дві дози вакцини від COVID-19 і видали відповідний сертифікат. Крім того, відпочивальники повинні мати з собою сертифікат з негативним результатом тесту на коронавірус, що зроблений не менш ніж за 72 години до прильоту.

У разі наявності всіх необхідних документів, туристам не потрібно буде самоізолюватися після прибуття на будь-який зі 115 островів архіпелагу в Індійському океані.

Читайте також

Нагадаємо, 12 січня Чорногорія змінила правила в’їзду. Відтепер вона  не вимагатиме негативного тесту на коронавірус - як для власних громадян, так і для іноземців. Причиною пом’якшення обмежень вона назвала покращення епідеміологічної ситуації, зокрема, зменшення завантаженості ліжок у лікарнях до 57%, тоді як у другій половині грудня це було 67%. Також скасовують заборону на пересування між містами у вихідні дні.

Посольство України у Чорногорії після цього також опублікувало оголошення про те, що за новим рішенням "дозволено в’їзд в Чорногорію всім іноземцям без тесту", відтак і громадянам України.

11 січня, Міністерство охорони здоров’я України оновило перелік країн "червоної" та "зеленої" зон, враховуючи показники поширення коронавірусу у світі.