"Серіал Чорнобаївка": орки увосьме потрапили в "бермудський трикутник" на Херсонщині

Російські бойовики не полишають спроб "удобрити херсонські землі"
Ексклюзив
"Серіал Чорнобаївка": орки увосьме потрапили в "бермудський трикутник" на Херсонщині
Мертві російські солдати Фото: Getty Images/Global Images Ukraine
22 Березня 2022, 16:50
читать на русском

Солдати російської армії вже увосьме провалили спробу захопити село Чорнобаївка у Херсонській області.

Про це повідомили міністр інфраструктури Владислав Криклій та Повітряне командування "Схід".

Міністр Криклій прокоментував невдалу спробу окупантів:

Треба Netflix задуматись над створенням серіалу "Чорнобаївка". Перший сезон готовий. Сьогодні вийшла 8 серія.

Повітряне командування "Схід" зазначає, що вийшла "8 серія 1 сезону. без перерви на рекламу".

У коментарях дописувачі жартують, що Чорнобаївка стала бермудським трикутником для орків та сподіваються на продовження серіалу:

Я бачу хлопці з ЗСУ можуть 8 раз підряд.

Коли вийде наступна серія? Таке смішне кіно. 

Пропоную створити перше село-герой в Україні. 

Редакція Парламент.UA зібрала для своїх читачів реакцію соцмереж на "серіал Чорнобаївка":

Радник голови Офісу президента Олексій Арестович пояснив "феномен Чорнобаївки", де українські військові вісім разів знищували військову техніку й живу силу ворога.

За його словами, орки накопичили величезне угруповання з Криму на напрямку до Миколаєва та Одеси. У Херсонській області на аеродромі у Чорнобаївці російські бойовики накопичують вертолітне угруповання.

А вертоліт тільки у кіно може сідати, де хочеш, літати, де хочеш. Потрібна вертолітна топографічна привʼязка й аеродромне забезпечення, тому вони змушені обирати аеродром. Вони грають у "пʼятнашки", намагаються пересуватися, щоб не стояти в одному місці, але не можуть його не використовувати. Там склався такий вузол, і на цей вузол прилітають і ще будуть прилітати, – пояснив він.

Арестович каже, що для орків вся Україна стане Чорнобаївкою.

Вони - ідіоти, і пріоритет взяття столиці у них залишиться до самого останнього, поки ми тут не похоронимо останнього солдата. Києву нічого не загрожує... Вони продовжують робити ту саму дурість, намагаючися наступати на кількох напрямках одночасно з розмахом 500-700 км між ними. Це самогубство. Це велика Чорнобаївка... А з усього іншого їм залишилось прибратися звідси, бо у них з самого початку не було шансу перемогти Україну, - зазначив він.

Чому орки рвуться до Чорнобаївки?

Російські бойовики не полишають спроб прорватися до Чорнобаївки, де знаходиться аеродром. Він є дуже важливим об'єктом зі стратегічної та тактичної позиції. Без контролю та використанням цього об'єкта будь-який наступ на Миколаїв та Одесу матиме вкрай неефективний результат для орків.

Також, цей аеродром успішно "прострілюється" нашою артою.

Нагадаємо, українські військовослужбовці знищили не менше 30 гелікоптерів російських військ, які ворог розмістив на аеродромі біля Херсона. Техніка путінських військ знаходилася на аеродромі Чорнобаївка. Окрім гелікоптерів, була знищена техніка та жива сила ворога.

Читайте також

1