Ще один дощовий день: прогноз погоди на 12 квітня

Температура не підійматиметься вище 10-15 градусів
Ще один дощовий день: прогноз погоди на 12 квітня
Дощ (фото: Pexels)
12 Квітня 2023, 08:14
читать на русском

Погода в Україні 12 квітня буде переважно дощовою. Місцями очікується туман, а в Карпатах вночі температура опуститься до 0.

Про це повідомляє  Укргідрометцентр.

За даними синоптиків, завтра в країні хмарно з проясненнями. Часом дощі (у більшості західних областей вночі без істотних опадів).

При цьому у південній частині вночі та вранці місцями очікується туман. Вітер східний (у західних областях - північний), 7-12 м/с.

Стовпчики температури в середньому коливатимуться в межах +5 +10 градусів, у західних областях дещо прохолодніше: +2 +7 градусів тепла.

Вдень прогнозують +8 +13 градусів, у південних областях та на Закарпатті місцями до +16, а в Карпатах температура вночі опуститься до 0, вдень становитиме +2 +7.

У столиці буде хмарно з проясненнями, часом дощ. Вітер східний, 7-12 м. Температура повітря вночі складатиме +7 +9 градусів вночі та +10 +12 вдень.

Нагадаємо, погода у квітні цього року буде прохолодною та багатою на опади. Перша десятиденка місяця очікується з дощами, снігом та заморозками. У другій декаді місяця трохи теплішими стануть ночі, проте сильного тепла не буде. І лише у другій половині місяця з'явиться тенденція до потепління, а опадів стане менше.

Читайте також

1