Ще одна "бронза": борчиня Черкасова здолала японку у вільній боротьбі (відео)

Перемогу над іноземкою українка здобула вже наприкінці першого періоду
Ще одна "бронза": борчиня Черкасова здолала японку у вільній боротьбі (відео)
Алла Черкасова
3 Серпня 2021, 15:29
читать на русском

Українка Алла Черкасова виборола олімпійську "бронзу" в Токіо у вільній боротьбі до 68 кг та принесла Україні сьому медаль Ігор у Токіо.

У вівторок, 3 серпня, Черкасова здобула "бронзу" та здолала у поєдинку японку Сару Досьо, яка є чемпіонкою Олімпійських ігор 2016 року, чемпіонкою світу 2017 року, призеркою чемпіонатів світу 2013 (бронза), 2014 (срібло), 2015 (бронза), чотириразова чемпіонка Азії.

Над Досьо Черкасова здобула перемогу вже наприкінці першого періоду, їй вдалося впевнено піти в атаку, покласти суперницю на лопатки та втримати її.

Зазначимо, у чвертьфіналі українка перемогла представницю Німеччини Анну Кармен Шелль (6:0), а у півфіналі вона програла американці  Тамірі Менса-Сток (4:10).

Нагадаємо, що два українці борці Парвіз Насібов та Жан Беленюк, які представляють Україну у греко-римській боротьбі у вазі до 67 кг та до 87 кг відповідно, пройшли до фіналу та змагатимуться за "золото".

Водночас українська 22-річна борчиня у вазі до 62 кг ​​Ірина Коляденко боротиметься за "бронзу" Олімпійських ігор в Токіо-2020.

Читайте також

1