Шмигаль скликає нараду з головами ОДА та РНБО через COVID-19

Сьогодні в Україні черговий антирекорд
Шмигаль скликає нараду з головами ОДА та РНБО через COVID-19
Денис Шмигаль Фото: kmu.gov.ua
9 Жовтня 2020, 11:17
читать на русском

У п’ятницю, 9 жовтня, прем'єр-міністр України Денис Шмигаль проведе позачергову селекторну нараду через зростання захворюваності на COVID-19.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на джерело в Кабміні.

За інформацією співрозмовника, на нараду збирають всіх голів обласних державних адміністрацій, міністрів, а також секретаря Ради національної безпеки і оборони. Головувати на засіданні буде прем'єр-міністр (досьє Дениса Шмигаля).

Читайте також

Після наради з головами ОДА проведуть засідання Кабміну і, можливо, засідання Державної та регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що ситуація з коронавірусом в Україні погіршується. Сьогодні - черговий антирекорд по коронавірусу. За минулу добу зафіксували 5 804 нових випадки коронавірусної інфекції COVID-19. Найскладніша ситуація у Києві (+567), Харківській (+630) та Одеській (+403) областях.

Всесвітня організація охорони здоров’я зафіксувала рекордну кількість нових випадків зараження коронавірусною інфекцією COVID-19 за добу у світі. Так, за останні 24 години коронавірус діагностували у 338 779 жителів планети.

Кабінет міністрів України буде розглядати можливість введення надзвичайного стану в Україні через поширення коронавірусу, але тільки якщо це ініціює президент. Зараз такої потреби немає.

1