Штур “Азовсталі” та захоплення Маріуполя пов’язані з бажаннями путіна, - розвідка

Рашисти не можуть повністю захопити "Азовсталь"
Важливо
Штур “Азовсталі” та захоплення Маріуполя пов’язані з бажаннями путіна, - розвідка
Азовсталь у Маріуполь / Фото з Telegram
6 Травня 2022, 08:53
читать на русском

Поновлення зусиль росії зі штурму “Азовсталі” та захоплення Маріуполя пов'язані із бажанням російського диктатора владіміра путіна добитися успіху до 9 травня.

Про це повідомляє розвідка Великої Британії.

Поки триває український опір на "Азовсталі" в Маріуполі, російські втрати зростають, а їхні оперативні плани на Донбасі зриваються.

Рашисти не можуть взяти металургійний завод "Азовсталь", попри заяви про те, що вони намагатимуться лише заблокувати його.

Поновлення зусиль Росії зі штурму “Азовсталі” та захоплення Маріуполя, ймовірно, пов’язане з майбутніми відзначеннями дня перемоги 9 травня та бажанням Путіна домогтися символічного успіху в Україні, – йдеться у повідомленні.

Штурм "Азовсталі" коштує РФ багато втрат особового складу, обладнання та боєприпасів.

Нагадаємо, 4 травня російські бойовики після штурму заводу "Азовсталь" в Маріуполі змогли увірватися всередину. Рашисти вступили в бій з бійцями полку "Азов", які знаходилися у підземеллях заводу.

Радник голови МВС Антон Геращенко повідомив, що рашисти проникли на "Азовсталь" через зрадника з-поміж співробітників комбінату. За його словами, електрик, що працював на заводі, показав окупантам тунелі, які під землею ведуть на територію заводу.

Читайте також

1