Шуфрича зняли з посади голови парламентського комітету: ким його замінили

Депутат "Слуги народу" Євгеній Брагар відомий завдяки фразі: "Продайте собаку і заплатіть за газ"
Головне
Шуфрича зняли з посади голови парламентського комітету: ким його замінили
Нестор Шуфрич Фото: novynarnia.com
20 Вересня 2023, 12:08
читать на русском

Комітет з питань Регламенту 20 вересня розглянув постанову про відкликання нардепа Нестора Шуфрича з посади голови комітету з питань свободи слова.

Про це повідомив нардеп Ярослав Железняк.

"Згідно рішення сам Шуфрич залишиться просто членом Комітету так, як треба мінімум 3 людини для взагалі існування парламентського Комітету", - повідомив він.

За його словами, відповідно до обрання нового голови, в.о. буде Євген Брагар.

Депутат "Слуги народу" Євгеній Брагар відомий своїми скандальними висловами. Так, Брагар написав на волонтерку заяву у поліцію за дискримінацію російської мови. А згодом він порадив пенсіонерці "продати собаку", щоб сплатити рахунки за газ.

Нагадаємо, Служба безпеки України спільно з Державним бюро розслідувань та Офісом Генпрокурора зібрала аргументовану доказову базу про антиукраїнську діяльність чинного народного депутата Нестора Шуфрича. Суд заарештував нардепа Шуфрича на 2 місяці.

Під час обшуків у Шуфрича виявили герби Російської імперії, ордени з георгіївськими стрічками та кітелі. Також під час обшуків у Шуфрича СБУ виявила документ зі схемою автономії для Донецької та Луганської областей.

Читайте також